En Yakın Arkadaşa Anlamlı Sözler

En-Yakin-Arkadasa-Sozler.jpg

Sayfa İçeriği: En Yakın Arkadaşa Söylenecek Sözler Kısa, Yakın Arkadaşa Sözler Uzun, Yakın Arkadaşa Sözler Facebook, Yakın Arkadaşa Söylenecek Güzel Sözler

En yakın arkadaşa güzel sözler hazır ettiğimiz bu sayfadaki bu güzel sözleri kısa mesajla paylaşın ya da sosyal medyada paylaşın tercih sizin ne yapmak isterseniz yapın.

EN YAKIN ARKADAŞA GÜZEL SÖZLER


Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur. Gel seni bi kucaklıyayım ya?


Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Yaşam gülmeyi sevgi hak etmeyi vefa unutmamayı dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Unutulmadın!

Öyle değil işte canım kardeşim! Düşman kör nişancıdır da, dost bilir nerden vuracağını.

Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar. Ama rengârenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar…

Dost, bazen annen bazen baban bazen eşin bazen kardeşin olabilir. Gerçek dost hata bile yapsan seni terk etmeyendir.

Rüzgârın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp ta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun.

Hayat; yaşamayı, mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; hak etmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk; paylaşmayı bilen için vardır.

O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın dost eli elini hiç bırakmasın ne olur.

Eğer herkes dost sandığı kimselerin bir de kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada pek az dost kalırdı.

Belki diyorum sevginin ne demek olduğunu biliyoruz ama gençliğin ne demek olduğunu anladığımızda bu dünyadaki işimiz bitmiş olacak…

Dostlar ırmaklar gibidir; kiminin suyu az kiminin çok, kiminde ellerin ıslanır sadece kiminde ruhun yıkanır boydan boya…

Gül kokusu akşamlarda dost hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimizde yaşattığımız dostluğumuzu asla unutmadık.

Koca bir çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta şu damlası ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak.

Zaman gelir yollarına kar yağar, etrafını hüzün bulutları sararsa, ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar buradayım.

Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili, kimi zaman saksıda bir çiçektir, ama asıl dost seni senden çok sevendir.

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından olurmuş. Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kursun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Güneşe bağlandı korkuyla önce insan. Sonra ateşe, suya. Ay battı şu kurudu gün bitti. Sevgi kardeşlik dostluktu sonsuz olan. Can dostuma.

Bizim ömrümüzde ırmaklar vardır sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz…

Yürek umutlara gebe olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi yüreğimiz darağacındayken bile ölüme koşup dostumuzu sevmeyi bildik.

Sevmekten korkmadığımız söylemekten utanmadığımız saygının değerli düşüncenin önemli, umudun sonsuz olduğu yarınlarda, mutlulukla geçireceğiniz bir

Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan.

Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umurumda değil dünya yansa da biz dostu unutmayız dost uzakta olsa da.

Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme. Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma!

Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye.

Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta öyle mutlu ol ki gözlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun.

Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak.

Dost deniz kenarındaki taşlara benzer. Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte sen o kıyamadıklarımdansın.

Kardeştik. Biz iki kardeştik can ver deseler ölendik sürmeli gözlerde badem kekik kokan dağlarında koşan el ele verdik mi gökyüzünde uçan kuş yeryüzünde çocuktuk…

Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeter ki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin.

Dostluklara mesken bu yürek aşklara değil sevgilinin gözlerine değil dostun sözlerine, selamına merhabasına muhtaç bu yürek merhaba ey dost bu gece de yürektesin…

Baki dostluk adına nice dilekler vardır. Ölümün dahi ayrılık sayılmadığı gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar. Sevgide birleşen yürekler vardır.

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcak bir kucaksa ve dostluk için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana dek sevdiğimsin.

Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın.

Kimsesiz zamanların yalnızlığında aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde, küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın.

Dünyada birçok insan vardır. Kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi ağlayıp, kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var ki, o da şu an bu mesajımı okuyor.

Hayal kur, ne hayal kurmak istersen. Gez, nereye gitmek istersen. Ol, ne olmak istersen. Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için.

Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak dostum…

Dost dediğin deniz kenarındaki taşlara benzer, önce birer birer toplarsın, sonra yavaş yavaş atmaya başlarsın. Fakat bazılarını atmaya kıyamazsın, sen atmaya kıyamadıklarımdansın.

Başkalarına kendinden fazla değer verme. Ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin. Terk edenden alınacak en büyük intikam ona kupkuru sevgisiz gözlerle bakmaktır.

Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

Mümin kardeşinin bir ayıbını gördüğünde, onu yetmiş çeşit mazeret bularak temize çıkarmaya çalış. Eğer mazeret bulamazsan, sen yine de yetmiş mazerete ikna olamadın diye kendini ayıpla!

Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar. Aşk kendinden emin bir şekilde sorar ben senden daha candan ve daha yakınım. Sen niye varsın ki bu dünyada? Arkadaşlık cevap verir sen gittikten sonra arkanda bıraktığın gözyaşlarını silmek için…

Senin gerçek kardeşin, daima yanında bulunan ve sana faydalı olmak için zarara katlanan, zamanın felaket ve musibetleri ile karşılaştığın zaman ne pahasına olursa olsun yardımına koşandır.

Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir. Kalp zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahip olursa olsun yine fakirdir. Tamamı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir. Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir.

Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle yasama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgârın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?

Rüya; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir. Arkadaş; uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir. Hayal gücü; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgârdır ve hayat; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zariftir. Açtığın cokiyisozler.com zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle…

Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili, kimi zaman saksıda bir çiçektir, ama asıl dost seni senden çok sevendir her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak…

Yalnızca bizim gibi insanlar, benim gibi yaşama delicesine aşık olanlar ve mücadelemize ve eskisinden çok daha iyi olan çalışmaya aşık olan insanlar amacı doğru olarak öldüğü gibi görünmeye başlayan ancak bizim gibi insanlar bize kalmış tek bir şans bile olsa dostlarını terk etmezler.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık