Ayaz İle İlgili Sözler, Ayaz Sözleri

Ayaz-Ile-Ilgili-Sozler.jpg

Sayfa İçeriği: Ayaz İle İlgili Sözler Kısa, Ayaz İle İlgili Sözler Facebook, Ayaz İle İlgili Güzel Sözler, Ayaz İle İlgili Özlü Sözler, Ayaz İle İlgili Sözler Anlamlı, Ayaz Sözleri, Ayaz İle İlgili Şiirler, Ayaz İle İlgili Aşk Sözleri

Bu güzel sayfamızda sizler için ayaz ile ilgili söylenmiş en güzel sözleri hazırladık. Sayfamızdaki ayaz ile ilgili anlamlı sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

AYAZ İLE İLGİLİ GÜZEL SÖZLER


Bir kapı önündeyim. Girsem suç, gitsem ayaz.


Yaza aldanma içimiz ayaz. Tunç İlkman

Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz!

Bir kapı önündeyim. Girsem suç, gitsem ayaz.

Buzlarla sürmelenmiş ayazlarda, yalnız ve sensizim.

Bir kış geldin bu cihana, ayaz vurmuş bir cansın sen.

Yokluğunda üşüyorum sensiz, gecelerim ayaz kesiyor.

Koca çınarımız, annemize. Yamandır şu zemheri ayazları.

Geceler soğuk, geceler ayaz. Geleceksen ne olur etme naz.

Hiç üşümedim zemherinin ayazında. Huzur buldum yanında.

Ben seni İstanbul boğazında değil, Ankara’nın ayazında sevdim.

Zaman ıssız, yürekler yalnız ise ayaz gecelerin ateşi; yüreğin olur.

Üşüyüp titremen gecenin soğuğundan değil, yalnızlığının ayazındandır.

Dışarısı ayaz, dışarısı hasret. Yüreğimde yangın var, sevdan ile söndürme beni.

Kar yağar ayaz olur, her yer bembeyaz olur. İnancım o ki benim, eden elbette bulur.

Geceler ayaz, üşüyorum, üstümü örtsene annem. Eller yaban, eller yalan. İçim yanıyor.

Hatırla sevgili, şarkılar dinlerken ayazlı Ankara gecelerinde, nasılda üşürdü eksik yanlarımız.

Allah’ım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın.

Geceler sessiz, soğuk, ayaz. Sevgim o kadar sıcak ki onu gönderiyorum sana, ört üstüne sakın üşüme diye.

Bu gece gözlerini göremeyebilirim, bu kalbi belki sana belki dağlara verebilirim. Bekleme bu ayaz kış gününde gelemeyebilirim.

Elma yanakların buzlar keserken, kahreder havlayan uyuzlar beni. Kırbaç gibi rüzgar sertçe eserken, zemheride vurur ayazlar beni.

Niçin benim bahtıma, ya ayaz düşer, ya kar? Dondurucu bir soğuk, vurur, sinemi yakar, mevsimler hep kış mıdır, hani, nerede bahar?

Kaderime yama olmuş yar nazı, bilmem nasıl silinecek bu yazı. Göre göre boy veriyor gerçekten, yüreğimde bir sevdanın ayazı.

Ayazında kırılırım, soğuğunda vurulurum sevdiğim, can evimden Vurulurum, Hasretin düşer sol yanıma, soluk soluğa yüreğim düşer kırılırım.

Aşkın Ekim’i Kasım’ı olmaz ki. Ilık bir ekim sabahında, ayaz bir Şubat akşamında ya da Temmuz güneşinde sevemez miyim? Severim. Hem de çok!

Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana. Akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana. Eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana.

Gündüzün rengine benzemez gecenin rengi, üşütür ayaz korkutur karanlık, bir gariplik bir hüzün var içimde, cokiyisozler.com ya bu şehirde ben fazlayım ya da yanımda biri eksik.

Mevsimlerim kış iken, baharım hiç gelmedi, öyle ortada kaldım, zemheri ayazında, engel varken önümde, yollarımı çelmedi, derin hüsrana daldım, zemheri ayazında.

Güneşin rengine benzemez gecenin rengi üşütür ayaz korkutur karanlık bugün bir gariplik bir hüzünlük var yüreğimizde ya biz fazlayız bu şehirde ya da bir dost eksik.

Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle.

Gecelerden ayazı sevmem. Ya gündüz olmalı ya gece. Namludan çıkan kurşun, ya kalbimin derinlerinden vurmalı, ya namludan hiç çıkmamalı. İnsan sevdiğini ya ölümüne sevmeli. Ya hiç sevmemeli.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık