1. Anasayfa
  2. Güzel Sözler

2023 Yeni Yıl Mesajları | Yılbaşına Özel En Güzel Sözler

2023 Yeni Yıl Mesajları | Yılbaşına Özel En Güzel Sözler
0

Yeni Yıl Mesajları 2023

Yeni yılın ilk saatlerinde seninle birlikte değilim ama yüreğim ve bütün olumlu düşüncelerim seninle birlikte. Yeni yılın kutlu olsun!

İyi, güzel şeylerin olacağı, yüzlerin güleceği bir yıl olsun. Mutlu senelere…

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle…

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

2023 yılında neşeniz, sağlığınız, mutluluğuz ve huzurunuz eksik olmasın. Nice güzel yıllara.

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!

Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim.

Susmak, dayanılması çok güç bir yanıttır. Yeni yılda tüm sorunların yanıtları seninle olsun… Mutlu yarınlar, mutlu yıllar…

Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2023 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar

2023yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Mutlu yıllar…

Yeni yıl bize kutlu olsun. Yeni yıl sana da kutlu olsun sevgilim. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.

Sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yіne de sevgі dolu nіce yıllara!

Gönlümün meclisinde herkes konuşsun istemem, kimse müdahale etmesin aşka… Yer gök şahidimdir ki siyasi görüşüm yoktur senden başka… Yeni nice senelere…

Yeni yılda her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Neşe bol olsun!

Düşsüz büyük şeyler yapılamaz. 2023 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2023 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar…

2023 Yılının En Güzel Saatleri Sizlerle Olsun, Tek Derdiniz Mutluluk Olsun…

2023 yılının dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

Gül kurusu akşamlarda dost hasreti yaşadım, yeri geldi ayrılıklara ağladım, ama gönlüme koyduğum dostu hiç unutmadım. Yeni yılın kutlu olsun.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, yeni yılın kutlu olsun.

Etkileyici Yeni Yıl Mesajları

Dünyayı değiştirmek istersen kendine inan, dürüstlükten asla vazgeçme! Mutlu Yıllar!!

Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim… Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen… Nice güzel yıllarda birlikte olmak dileklerimle…

Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet sevdamın sonundaki ‘Ömrüm’ olur musun? 2023 sana mutluluklar getirsin aşkım.

Yelkovan akrebe meydan okurken zaman hızla geçerken geriye unutulmamış dostluklar kalır. İyi ki dostumsun. 2023 yılın kutlu olsun.

Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.

Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de ret mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu Yıllar

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara…

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar…

Dünyayı değiştirmek istersen kalbine inan, arkadaşlarına güven, sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır. Mutlu yıllar olsun!

Kısa Yeni Yıl Mesajları

Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.

Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır. 2023 yılı senin güzel yüreğinle birlikte sana mutluluk getireceğini inanıyorum. Mutlu yıllar.

Yeni yılın başta ülkemizin refahı, yakınlarımızın sağlığı ve hayallerimizin gerçekleştiği güzel günlere şahit olması dileğiyle! Barış ve huzur içinde nice mutlu yıllara!

İşte sonunda buldum. Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar.

2023 yılının sevgi, bol mutluluk ve hatırlandıkça tebessüm yaratacak samimi anılarla dolu olması dileğiyle… Sağlıklı ve huzurlu nice yıllara!

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla… Nice yıllara!

Yaşamınız boyunca güzel yıllar, mutlu yarınlar hep sizinle olsun. Mutlu Yıllar

Sen ve ben aynı ağacın aynı kökünü paylaşıyoruz. Birbirimizden ne kadar uzakta olduğumuz önemli değil, her zaman kalplerimiz beraber olacak. Mutlu Yıllar!

Ömrünüzün son gününe kadar sağlık ve huzur dolu nice güzel yıllar diler, yeni yılınızı tebrik ederim.

Hoş geldin yeni yıl! 2023 yılı sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğiyle.

Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Geçen yıl hayatımda özel bir yıldı çünkü seninle tanıştım. Önümüzdeki yıl özel olacak çünkü şimdiden en iyi arkadaşım sensin! Mutlu yıllar.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Anneciğim, sen benim hayatımda sahip olduğum en önemli değersin. En büyük aşk sende gizli. Senin karşılıksız sevgin, benim için yıllar yılı verdiğin mücadeleyi hiç unutmadım. 2023 yılı bizim olsun. Seni çok seviyorum.

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!

Unutulmaz bir arkadaşla unutulmaz anılara… ve daha nicelerine. Yeni Yılın Kutlu Olsun!

Her yeni yıl bir başka güzel. 2023 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

Yeni yıl bize yeni umutlar getirir. Sen ve sevdiklerin için de yeni umutların, hayallerin ve bol mutluluğun olduğu bir yıl diliyorum!

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven, sevgine sarıl… Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır… Mutlu Yıllar

Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen. Demlikte nefesin, bardakta gamzen… İyi ki doğdun hayatımın aşkı bir tanem. Yeni yılın kutlu olsun bir tanem…

 Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Mutlu Yıllar Sözleri

Her yeni yıl bir başka güzel.. yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum.

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğiyle…

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle nice mutlu yıllara sevdiceğim…

Nerede yaşam varsa, orada ümit vardır. Tüm ümit ve başarılar yeni yılda senin olsun!

2023 size unutamayacağınız güzel anılar yaşatsın, yeni yılınız kutlu olsun!

Yeni yıl bizlere kutlu olsun… Yeni yıl sizlere de kutlu olsun… Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun…

2023 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!

2023 YILINDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine… MUTLU YILLAR!!

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2023 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun… Nice Yıllara…

Bugün 365 günlük yeni bir öykü başlıyor. Her güne bir yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına. Nice güzel öyküler seninle olsun. Mutlu Yıllar!

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. 2023 yılı kutlu olsun bir tanem.

Sevgiliye ve Arkadaşa Yeni Yıl Mesajları

Seninle her gün bana yeni bir yıldır, gözlerinde bulurum mutluluğu, sözlerinde yaşarım o anı dolu dolu… Benim için en güzel yılbaşıdır bana olan sevgin bir tanem…

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır yeni yıla ayrı girerken üzüldüğüm. Yeni yılınız kutlu olsun!

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere; hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım. Yeni yılın kutlu olsun. Nice yıllara!

2023 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak, 2023 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin… Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun… Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve huzur getirmesini dilerim… Mutlu Yıllar..

Sevgi bestesinin melodilerini yüreğinizde hissedeceğiniz, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin ve gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk, başarı, barış ve huzur dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2023 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin. Mutlu yıllar.

Sesim güzel olmadığından sana bir yeni yıl şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Gönlünden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle. Yeni yılda da hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yıllara.

Bugün dertleri bir yana bırakın, bugün gözyaşlarını unutun, bugün daha mutlu yarınlar için inadına hayata gülümseyin… 2023 Yılınız Kutlu Olsun…

2023 yılının en güzel saatleri sizlerle olsun, tek derdiniz mutluluk olsun…

2023 yılından, 2023 yılına birlikte adım atmak ümidiyle, nice yıllarda mutluluk bizimle olsun… Seni Seviyorum, Yeni Yılın Kutlu Olsun Aşkım…

Seni tanıdığımda 2023 yılının ilkbaharıydı ve şimdi 2023 yılına merhaba diyoruz… Seninle bu yılın da her ayı  ilkbahar gibi gelecek bana, sağlıklı ve mutlu nice yıllarda beraber olmamız dileğiyle… Mutlu Yıllar…

Yeni yılını tüm yüreğimle kutluyor, daha nice yıllar görmeni ve geçirmeni diliyorum… Dün rüya yarın hayaldir, rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin… Yeni Yılın Kutlu Olsun…

2023 yılından, 2023 yılına birlikte adım atmak ümidiyle, nice yıllarda mutluluk bizimle olsun… Seni Seviyorum, Yeni Yılın Kutlu Olsun Aşkım…

Hayatın bütün güzellikleri gözlerindeki ışıltı kadar güzel, temiz, içten ve parlak olsun… 2023 yılı sana ve ailene mutluluk getirsin…

2023 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor, umarım 2023 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir… Mutlu Seneler…

Nice aşk yıllara meydan okudu nicesini silip götürdü. İnatla yıllara meydan okuduk. Bu yıla da inatla aşkımızı kazıyacağız. Seni Seviyorum sevgilim. Birlikte nice yeni yıllara.

2023 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle… Dün rüya, yarın hayaldir, rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür… Gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınların sana onu getirmesini dilerim… Yeni yılın kutlu olsun…

Seninle her gün bana yeni bir yıldır, gözlerinde bulurum mutluluğu, sözlerinde yaşarım o anı dolu dolu… Benim için en güzel yılbaşıdır bana olan sevgin bir tanem…

Kaynak : Neolducom

  • 0
    alk_lad_m
    Alkışladım
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim

Uçar , Kaçar , Zıplar :)

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir